Starity

Újabb labdarúgó nősült meg

2011. június 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban értesültünk arról, hogy a Real Madrid futballistája, Raúl Albiol megnősült. Ám nem csupán ő lépett a házasság szent kötelékébe, hanem válogatottbeli csapattársa, Jesús Navas is.

hirdetés
Újabb labdarúgó nősült meg

A Sevilla játékosa balszerencsés évet tudhat maga mögött, hiszen több sérülés is akadályozta a La Liga 2010–11-es idénye során. Legutóbb áprilisban szenvedett súlyos szárkapocscsont-sérülést, ami miatt kénytelen volt kihagyni a szezon végét.

Június 10-én azonban minden rossz élményről megfeledkezhetett, ugyanis ezen a napon feleségül vette barátnőjét, Alejandra Moralt. A szerelmesek Navas szülővárosában, Los Palaciosban fogadtak egymásnak örök hűséget, az egyházi szertartásra pedig a Parroquia Santa María la Blanca templomban került sor.

A nagy napon a család és a közeli barátok vettek részt, köztük például Sergio Ramos. Évekkel ezelőtt Sevilla-játékosként ismerkedett össze a két futballista, azóta elválaszthatatlan barátok. Így nem meglepő, hogy az esküvőről is a Real Madrid védője számolt be először.

Ramos a következőket írta egy Twitter-bejegyzésében: „Qué bonito es el amor...Que vivan los novios!! Aprovecho para felicitar a mi gran amigo Jesús Navas!” ('Milyen gyönyörű a szerelem... Éljen az ifjú pár! Megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak nagyszerű barátomnak, Jesús Navasnak!')

Sok örömmel és boldogsággal teli életet kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek