Starity

Divattervezőnek áll Naomi Campbell

2011. június 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naomi Campbellről köztudott, hogy gyakran eljár a keze egy-egy vita során. A modell szeretne megváltozni, és már ki is találta, mindez hogyan valósulhat meg: divattervező lesz!

hirdetés
Divattervezőnek áll Naomi Campbell

Naomi Campbell hajlamos dühkitörésekre, és nem egyszer fordult elő, hogy a veszekedés tettlegességig fajult. Korábban írtunk arról, hogy meg szeretne változni, és már azt is kitalálta, hogy ennek érdekében divattervező szeretne lenni.

„Nagyszerű együttműködés, boldoggá tesz. Fiatal korom óta hordok Fiorucci-ruhákat. Azonnal igent mondtam, amikor felajánlották, hogy dolgozzunk együtt” – nyilatkozta a modell, akinek első kollekciója pólókat és farmereket tartalmaz, és az olasz Fiorucci divatház milánói bemutatótermében lehet majd megvásárolni a darabokat.

„Eddig mindig gondot jelentett, hogy olyan farmert találjak, ami tényleg jól áll” – tette hozzá a szupermodell, aki épp ezért döntött a farmerek mellett.

A kollekció debütálásáról egyelőre nincs pontos információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek