Starity

Megjelent Fluor új száma

2011. június 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fluor új számmal rukkolt elő, melynek címe: Ott tali. A dal követni fogja a Mizu című tinisláger vonalát, ezzel valószínűleg hatalmas sikert aratva.

hirdetés
Megjelent Fluor új száma

Június 23-án jelent meg Fluor Tomi új lemeze, melyen a sok remix mellett egy vadonatúj dal is helyet kapott, melynek címe: Ott tali. A dal nagyon hasonló előző számához, a Mizuhoz – hiszen ugyanazt a stílust követi –, melynek videoklipjét a YouTube-on már több mint kilencmillióan tekintették meg, sőt, Lájk című dala is nemsokára eléri a kétmilliós nézettséget. Reménykedjünk benne, hogy Fluor újabb szerzeménye ugyanolyan sikert fog aratni, mint előző művei.

A lemez már kapható a Story Magazin mellékleteként. Fluor – akiről köztudott, hogy összes lemezét és dalát mindenki számára elérhetővé teszi hivatalos oldalán –, most a következőket írta a Twitteren: „690 Ft-ért újsággal együtt szerintem jó biznisz a lemez, szóval most kivételesen offolhatnánk ezt a letöltőlinkes dolgot!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album új dal lemez hazai
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek