Starity

Thalía kisfiúnak adott életet

2011. június 26. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 25-én, szombaton, magyar idő szerint 17.48 perckor Thalía világra hozta második gyermekét, egy kisfiút, aki a Matthew Alejandro Mottola nevet kapta. Az énekesnő rögtön megosztotta az örömhírt rajongóival a Twitteren.

hirdetés
Thalía kisfiúnak adott életet

A gyönyörű mexikói énekesnő, Thalía június 25-én, szombaton, helyi idő szerint 11 óra 48 perckor (magyar idő szerint 17.48-kor) életet adott második gyermekének, egy egészséges kisfiúnak. A csemete 3572 grammal (7lb 14oz) jött világra, és a Matthew Alejandro Mottola névre keresztelték szülei.

A latin díva egyáltalán nem riadt vissza a szüléstől, előtte és már közvetlenül utána is tweetelt a rajongóinak: „Na most! Már a kórházban vagyok! Küldjetek sok fényt és szeretetet a babának!”írta, majd pár órával később: „Es un niño! It's a boy! :-) :-)” – azaz 'Kisfiú!', osztotta meg örömét követőivel, ezután pedig több híresség is gratulált neki Twitteren keresztül – természetesen a rajongói üzenetáradaton kívül.

A mama és a baba is jól vannak. Gratulálunk, és sok boldogságot a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek