Starity

Megtámadták Justin Biebert

2011. június 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Justin Bieber-mánia nemcsak a fiatalabb, hanem az idősebb korosztályt is megfertőzte: a fiú parfümjének bemutatóján egy 30 év körüli férfi támadt rá.

hirdetés
Megtámadták Justin Biebert

Tegnap mutatták be Justin Bieber új parfümjét New Yorkban, emiatt több száz rajongója látogatott el a népszerű üzlethez. Voltak olyanok, akik már két napja ott voltak, csak hogy az első sorból integethessenek a sztárnak.

A Kanadai Kisjézusként emlegetett énekes megjelenése az egyik rajongóra furcsán hatott: a harmincas éveiben járó férfi átugrotta a kordont és leteperte Justint. A rendőrök és a testőrök azonal intézkedtek, és ártalmatlanná tették az őrült fanatikust, a rémült fiút pedig visszamenekítették a boltba.

Azonban a rendőrség szóvivője másik sztorival állt elő: azt mondta, hogy a tömegbe küldött álruhás rendőr került a tinisztár közelébe, aki a rajongók elől akarta megvédeni Justint – viszont a testőröket nem tájékoztatták az álcázott rendőrről.

Justin még nem nyilatkozott az ügy kapcsán.


Fotó: storyonline.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek