Starity

Shakira jeruzsálemi iskolába látogatott

2011. június 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira nemrég egy jeruzsálemi iskolába látogatott. Az eseményre június 22-én került sor.

hirdetés
Shakira jeruzsálemi iskolába látogatott

A híres kolumbiai énekesnő, Shakira a héten meglátogatott egy jeruzsálemi iskolát, ami a Max Payne – Kézen fogva – nevet viseli. Az iskolában két nyelven tanítanak, amit eszköznek használnak a béke, az egymás mellett élés és az egyenlőség fenntartására. Shakira egy tanórára is beült, ahol két tanár (egy arab és egy héber) tanított – arabul és héberül.

„Ma ellátogattam a Max Payne iskolába itt Jeruzsálemben, egy inspiráló iskolába, ahol a diákok együtt tanulnak, a tanulás és a játék is megy anélkül, hogy különbséget tennének. A leginkább kulcsfontosságú döntésekről tudjuk, hogy a jobb jövőt építik” – nyilatkozta az énekesnő.

Shakira később Izraelbe látogatott a Szembenézni a holnappal 2011 nevet viselő konferenciára, ahol a világ vezetői – közgazdászok, újságírók, tudósok és feltalálók – mentek megvitatni, hogy szükség van-e az ingyenes oktatásra, különösen a lányok számára.

A konferencián Shakira folyamatos szószólója volt a globális nevelésnek, ami a korai gyermekkori nevelésnek és a gondozásnak bővítésére és fejlesztésére szolgál – különösen a hátrányos helyzetűek számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek