Starity

Ismerd meg Danny Schwarzot

2011. június 26. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danny Schwarz Nagy-Britannia legkeresettebb modellje, a models.com világlistáján 43. helyén áll; hazánkban mégsem ismert.

hirdetés
Ismerd meg Danny Schwarzot

Danny Schwarz 1987. április 17-én született Angliában. 2008-ig egy kávéházban dolgozott, amikor elment Premier Model Management „új arc”-meghallgatására, ahol készítettek róla néhány portfóliót, de semmi biztatót nem mondtak a srácnak. Néhány héttel később visszahívták, és állást ajánlottak neki. Danny ekkor kemény munkába kezdett, hogy megfelelő és eladható legyen a teste a piacon. A kemény (jó egyéves) munka meghozta a gyümölcsét, olyan cégek kezdtek iránta érdeklődni, mint a D&G, a Pepe Jeans, a Missoni, az Armani Jeans és a Colcci.

Danny továbbá együtt szerepelt egy divatanyag erejéig magyar modellünkkel és büszkeségünkkel, Mihalik Enikővel, valamint Ausztrália legsikeresebb modellével, Abbey Lee-vel is.


Danny, Abbey és Enikő

Schwarz kapcsolatai jók. Barátságot kötött a modellek és a celebvilág női példaképével, Gisele Bündchennel. Az egyik legjobb fotós, Mario Testino kedvenc alanya. Mario többek között a királyi párral dolgozott együtt.

Danny karrierje 2009 végén meginogott, mert ő is benne volt a Steven Meisel által rendezett ellentmondásos édes-hármas kompozícióban. Az elképzelés ártatlan volt: a farmer örömeit akarta bemutatni, de a kivitelezés polgárpukkasztóra sikeredett.


Danny a kétséges farmerreklámban

Ennek ellenére a Forbes Magazin ugyanebben az évben a 4. legsikeresebb modellnek titulálta – ők figyelemfelhívónak és kifejezőnek találták azt a bizonyos reklámot.

Danny karrierje ezután a tengerentúlon az egekbe szökött, a Vogue divatmagazin tízszer állított össze róla nagyobb, kétoldalas anyagot, ezenkívül a GQ és az Out magazinok többször kérték fel címlapszereplésre.

Danny napjaink egyik legjobb testű és legtehetségesebb modellje, érdemes rá odafigyelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek