Starity

Veronika is jelentkezett a VV5-be

2011. június 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veronika úgy döntött, Alekosz öccse, anyja és exszerelme után ő is visszatér a villába. Sőt még plasztikai műtétet és nagy fogyókúrát is bevállal a siker érdekében.

hirdetés
Veronika is jelentkezett a VV5-be

Alekosz exmenyasszonya, Veronika is jelentkezett az augusztusban induló játékba. A lány úgy gondolja, mivel nincs már párja, és nem is szeretne egy darabig, semmi nem tudja megakadályozni a játékba való jelentkezését.

„Én nagyon jól éreztem bent magam a menyasszonykereső műsor alatt, úgyhogy nekem már nagyon hiányzik a villa, alig várom, hogy beköltözhessek. Mivel már nincs pasim, és most egy darabig nem is szeretnék, ezért semmi sem tart vissza attól, hogy jelentkezzek” – nyilatkozta a Blikknek az elszánt lány. Ráadásul szeretném megmutatni azt is, hogy milyen vagyok Alekosz nélkül, és bebizonyítani azt is, hogy egy szellemes, szerethető lány vagyok, nem pedig egy buta liba, aminek sokan gondolnak” – mondta el Veronika, egyéb céljait.

Mivel Alekosz exszerelme nem elégedett külsejével, fogyókúrába kezdett, hogy ne csak magának, hanem a szereplőválogatáson is megfeleljen. Bár ebben az elégedtlenségben Alekosznak is nagy szerepe volt.

„Már nagyon elegem volt abból, hogy mindenki a pluszkilóim miatt csúfolt, főleg Ale­kosz beszólásait kezeltem nehezen. Amint hazaértem Görögországból, azonnal elkezdtem kőkeményen diétázni és edzeni, mégpedig Molnár Péter világbajnok testépítővel, aki annyira megdolgoztat, hogy már alig bírok felkelni az ágyból. Mindenképpen szeretném leadni azt a 6-7 kilót, amit felszedtem, hogy minél jobban mutassak a válogatásokon és az esetleges beszavazó show-n” – mondta a szépség.

Veronikának sok műtétje volt eddig is, de ennyi nem elég szerinte a sikerhez. Most az orrát plasztikáztatná meg.

„Nagyon szeretném megműttetni az orromat, már konzultáltam is az orvosommal, dr. Wagner Pállal. Olyan orrot csinálnak majd nekem, mint Ange­lina Jolie-é, de a castingok miatt még nem tudom, mikor lesz rá időm. Azt azonban nagyon remélem, hogy sikerül bekerülnöm a Való Világba, akár új orral, akár a régivel” – fejezte be céljainak felsorolását a lány .

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek