Starity

Válik az orosz topmodell

2011. június 27. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz topmodell és férje, a milliárdos Justin Trevor Berkeley Portman hiába vannak együtt közel 10 éve, most mégis válni készülnek.

hirdetés
Válik az orosz topmodell

A házaspár válásáról szóló pletykák már év elején kezdtek napvilágot látni a francia Elle magazinban, amikor is Natalja ismét visszatért a divatvilágba. (A topmodell egyébként évenként átlagosan 5 millió dollárt keres.) Arról egyelőre nincs hír, melyik fél fogja a gyerekeket nevelni, illetve a vagyonelosztásról sincs bővebb információ.

„A hír igaz, egy ideje külön élünk a férjémmel, s közös megegyezés szerint a válóper mellett döntöttünk. Nem szeretnénk többet beszélni a kapcsolatunkról, a gyermekeinket nagyon kényesen érinti ez a téma. Justinnal próbálunk barátságban elválni, meglátjuk ez mennyire fog sikerülni” – zárta le Natalia az ügyet.

Vogyanova állítása szerint rengeteget köszönhet a férjének, ugyanis első gyermeke előtt csak farmerreklámokra hívták be, ám a terhességének köszönhetően ma már több címlapon, fehérneműkampányban (pl. Etam) is szerepelhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek