Starity

Érkezik Veca világa

2011. június 29. 13:01   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Janicsák Veca az első X-faktor legjobb női énekese. Sokan szívükbe zárták, amikor elénekelte a Most múlik pontosan című dalt, de érezték s tudták azt is, számára pontosan most kezdődik a nagybetűs élet.

hirdetés
Érkezik Veca világa

Tehetségét, érzelmekkel teli, szívből szóló énekét értékelték azok a művészek is – Ákos, Edvin Marton és mások –, akiktől eddig felkérést kapott közös előadásokra, duettekre. Albumainak és sikeres X-faktoros dalainak egyetlen idei nagyformátumú bemutatójára készül.

„2011. november 6-ára nem egy átlagos koncerttel készülünk. Jövő évi londoni bemutatkozásom előtt egy olyan nemzetközi szintű show-val szeretnénk előrukkolni a zenekarommal, amely más országokban is megállhatja helyét. Új saját magyar dalaimat is bemutatjuk, hogy azok támogató szeretetével indulhassak el a pályán, akiknek énekelek, s akik szimpátiájukkal támogattak a versenyben, és velem éreznek, velem éneklik a dalokat a mai napig.”

Megszólalnak a Vecától várt ismerős dallamok, de új dala, a Kék angyal, s több saját világából merített, addigra már ismerősen csengő nóta is elhangzik majd. Mindezeket szimfonikus zenekarral kiegészített rockegyüttese, népi- és világbajnok táncosok, illetve soha nem látott óriásvideó-effektek teszik egyedivé a „misztikus mesevilágban”, amely egyszerre tartalmaz meglepő és lebilincselő látványelemeket, s ad változatos, szívre és lélekre ható, sokrétű zenei élményt.

„Számomra nagyon fontos, hogy mindaz, amit megmutatok magamból, igazán én legyek. Színvonalasan, hitelesen tudjak erőt, gondolatokat átadni azoknak, akik velem együtt éreznek. Amit mondok, igaznak higgyem, amiről énekelek, igaznak érezzem. Íme az én világom, ahová mindenkinek meghívója van, aki szereti a dalaimat, akiket szeretet vezérel minden elesett lénnyel szemben abból a csodás világból, ahol élünk, melynek része az én kis mesés fantáziavilágom is. Ez a szuperkoncert meghajlás mindenki előtt, aki hisz abban, hogy a világ szeretete saját kis világunk védelme is egyben” – nyilatkozta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek