Starity

Rosie képtelen pótolni Megan Foxot

2011. június 30. 16:04   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosie Huntington-Whiteley alakítása nem nyerte el a kritikusok tetszését a Transformers 3. részében.

hirdetés
Rosie képtelen pótolni Megan Foxot

Még a 3D-s látványvilág sem tud szépíteni a modell alakításán. Sok kritikus szerint Rosie Huntington-Whiteley képtelen pótolni a szexi Megan Foxot. A kritikusok állítása szerint a Transformers 3. részében igen lapos, gyenge alakítást nyújt. Köztudott, hogy Megan nem játszik a 3. részben, hiába szerették a nézők, a rendező, Michael Bay képtelen volt együtt dolgozni vele, mert szerinte sokat hisztizett, és sokat megengedett magának, így Jason Statham barátnője, Rosie kapta a 3. rész női főszereplőjét.

„Rosie-hoz képest Megan Oscar-gyanús művész” – nyilatkozta a Daily Mail kritikusa, hiszen köztudott, hogy Megan sem a világ legtehetségesebb színésznője. Több kritikus is ezt nyilatkozta, de Rosie munkatársai erről a részről nem beszéltek.

„Rosie vagány lány, úgy, ahogy Megan is az volt a forgatások alatt. Nagyon sok mindent bevállalt, de még a védőruha alatt is kék-zöld foltjai voltak, ő mégsem szólt semmit” – nyilatkozta a férfi főszereplő, Shia LaBeouf.

A lány valószínűleg elégedett teljesítményével, hiszen nyilatkozata szerint a filmezés sokkal szórakoztatóbb, mint a modellkedés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek