Starity

Brooklyn Decker újabb főszerepet kapott

2011. július 01. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sports Illustrated modellje nem nyugszik: nem elég neki egy főszerep Adam Sandler mellett a Kellékfeleség című mozifilmben, máris újabb filmmel készül, ráadásul nem is akárkikkel.

hirdetés
Brooklyn Decker újabb főszerepet kapott

Brooklyn Decker nem mással, mint Jennifer Lopezzel forgatja le legújabb vígjátékát, a What to Expect When You’re Expecting című mozifilmet.

A 24 éves modell-színésznő Skylert fogja alakítani, aki egy nálánál jóval idősebb férfihoz megy feleségül, s ikreket is vár tőle; míg a 41 éves Jennifer Hollyt fogja játszani, aki a férjével adoptálni szeretne egy kisbabát külföldről.

„A két karakter keresztezni, majd bonyolítani fogja egymás életét, s a dolgok egészen máshogy fognak alakulni, mint ahogyan tervezték” – árult el pár kulisszatitkot a film sajtósa.

A sajtótájékoztatón a film készítői azt is nyílt titokként kezelték, hogy Cameron Diaz is leszerződött a film egy kisebb szerepére, s az egyik férjet a Glee sztárja, Matthew Morrison fogja játszani.

A filmet előreláthatólag 2012 májusában láthatják a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek