Starity

Katy Perry melléfogott

2011. július 03. 10:10   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry nemrégiben bemutatkozott vörös hajjal – nemcsak civilben, hanem a vörös szőnyegen is, amikor új parfümjét népszerűsítette.

hirdetés
Katy Perry melléfogott

Katyt az egész világ fekete hajjal ismerte, és soha nem is akart megválni gyönyörű hajszínétől – legalábbis mi ezt hittük. Ám az énekesnő június 21-én, Miamiban egy medence szélén napozott, és a paparazzók lekapták vörös hajjal.

Még június 16-án bejelentette Twitterén, hogy hajszínt vált: „Ma este megváltoztatom a hajszínem. Édeseim, kitaláljátok, milyen lesz az új szín?" – ekkor Perry még rémálmaiban sem gondolta, hogy a szőke hajtincsei helyett égő vörös színűt kap ajándékba. Utólag kiderült, ez nem a fodrász hibája volt, hiszen hollófekete hajra a szőke festék nem azonnal működik, így folyamatosan kell kiszőkíteni.

„Nem pontosan azt a színt kaptam, amire vágytam. Nagyon régóta szeretném magam mögött hagyni a fekete színt” – írta csalódottan a mikroblogjában.

Végül mégis sikerült megbékélnie új hajszínével: „Ha valaki egy vörös csajszit lát, aki nagyon hasonlít rám, az én vagyok!” – viccelődött.

Ettől még természetesen nem marad a vörös tincseknél, folyamatosan szőkítteti, s már látszik is a változás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek