Starity

Légy te is kedvenc filmjeid részese!

2011. július 05. 11:11   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen, de igaz. Olyan iPhone-alkalmazás készül, melynek segítségével a Londonban játszódó filmek jeleneteit az eredeti helyszíneken nézhetjük újra.

hirdetés
Légy te is kedvenc filmjeid részese!

Sajnos jelen pillanatban az alkalmazás még csak a fejlesztési fázisnál tart, de tény, hogy az Argumented Reality Cinema nevezetű kis program népszerű lesz az igazi filmrajongók és azok körében, akik szeretik az angol főváros jellegzetesen egyedi hangulatát.

Az alkalmazás lényege annyi, hogy képes egyetlen iPhone segítségével legkedvesebb filmjeink történései kellős közepébe csöppenteni bennünket néhány gombnyomással. Ehhez csupán arra van szükségünk, hogy Londonban sétálva megkeressük azokat a helyszíneket, ahol az adott moziban az egyes filmkockákat leforgatták. A többit bízzuk nyugodtan az alkalmazásra, innenől kezdve pontosan tudja, mit kell tennie.

Reményeink szerint mielőbb piacra dobják a kész programot, mely nemcsak jó sok filmet, de talán még más nagyvárosokat is tartalmazni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek