Starity

Angelina és Sarah Jessica a leggazdagabb

2011. július 07. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker közel 30 millió dollárt (körülbelül 5 és fél milliárd) keresett tavaly, s ezzel ők lettek a legtöbbet kereső színésznők Hollywoodban – hozta nyilvánosságra a Forbes magazin.

hirdetés
Angelina és Sarah Jessica a leggazdagabb

A 36 éves Angelina a Salt ügynökkel és Az utazóval keresett tavaly hatalmas mennyiségű pénzt, valamint producerkedési munkájának köszönhetően körülbelül 250 millió dollárt zsebelt be.

A 46 éves Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja a sorozat 2. moziváltozatával közel 290 millió dollárt, míg saját parfümjeiből közel 18 millió dollárt zsebelt be.

Néhány toplistás színésznő, mint például Jennifer Aniston és Reese Winterspoon „csupán” 28 millió dollárt keresett tavaly, ami eltörpül Sarah Jessica és Angelina tavalyi gázsija mellett.

A lista persze tartogatott meglepetéseket is: sok veterán színésznő az élmezőny közelébe sem ért, míg a tinikedvenc, Kristen Stewart meglepően sokat, 20 millió dollárt keresett Julia Robertsszel együtt – azért a két színésznő tapasztalata közel sem hasonlítható össze, mégis ugyanannyi millió üti a markukat.

A két színésznő után 19 millió dollárral Katherine Heigl, 18 millióval Cameron Diaz, 15 millióval Sandra Bullock következik, a sort pedig Meryl Streep zárja 10 millió dollárrral.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek