Starity

Glee: búcsúzik a stáb fele

2011. július 07. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Murphy döntött úgy, hogy a Glee stábjának körülbelül a fele bizony búcsúzik, szerinte ugyanis a fiatalabb tehetségeknek is teret kell adni.

hirdetés
Glee: búcsúzik a stáb fele

Arról már olvashattunk, hogy Chord Overstreet nem tér vissza a Glee új évadjába, azonban nemcsak ő, hanem a stáb több mint fele is távozik majd – van, aki már a 3. évadban sem lesz benne, viszont van, aki csak a következő évad végén, jövő májusban hagyja el a csapatot.

A Glee teremtője, Ryan Murphy nemrég erősítette meg a hírt, miszerint az idősebb stábtagok távoznak a következő évad után. Többek közt elbúcsúzik Cory Monteith, Mark Salling, Dianna Agron, Amber Riley és Chris Colfer is. A hírek szerint ugyan Lea Michele karaktere is végezne a McKinley-gimiben, de a készítők gondolkoznak azon, hogy esetleg Rachel maradjon-e tanárként. Matthew Morrison és Jane Lynch továbbra is maradnak, mint tanárok, s Darren Chris is marad. Kevin McHale, Naya Rivera és Heather Morris távozásáról még nincs hír, viszont Naya már előre megköszönte a rajongóknak ezt a két évet. Vajon ő is távozik majd? Murphy így nyilatkozott a színészek menesztéséről: „Úgy gondolom, ahogy az eredeti szereposztásra is jó színészeket találtunk, úgy az új jelentkezők közül is találunk olyat, aki kiváló egy-egy szerepre. Az ismeretlen fiataloknak is lehetőséget kell adni, hogy belőlük is hatalmas sztár legyen, csakúgy, mint mondjuk Cory Monteithből.”

Ryan már a második évad közepén tudta, hogy a stáb fele hamarosan búcsúzni fog, és mesélt is erről a fájdalmas hírről, és arról, hogy miért megy el a stáb fele: „Valósághűen akartuk megcsinálni a sorozatot, és mivel a középiskolába nem nyolc évig járunk, ezért sajnos el kellett küldenünk pár szereplőt. Ők végeztek a McKinleyben. Nehéz döntés volt, de ha nem tesszük meg, akkor vége lenne a sorozatnak.”

Már csak az a kérdés, hogy a Glee-rajongók megértik-e, hogy miért. Chord Overstreet ügyében biztosan nem, ugyanis több petíciót is elindítottak, hogy az ifjú énekes maradhasson a sorozatban. A későbbiekben valószínűleg várhatunk petíciókat Lea Michele és Dianna Agron ügyében is. És vajon a nézettségi statisztikák milyenek lesznek majd az eredeti és az új szereplőkkel?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek