Starity

Mi lesz veled, Suri?

2011. július 08. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki úgy tartja, hogy az ötéves Suri Cruise-zal igazi kis hercegnőként bánnak szülei, hiszen mindenből a legdrágább dolgokat kapja meg. Katie Holmes külföldön is mindig drága dolgokat választ gyermekének.

hirdetés
Mi lesz veled, Suri?

Egy szülő, ha másik városban, vagy esetleg külföldön nyaral, mindig vesz valami apróságot a gyerekeinek: játékot, hűtőmágnest, esetleg egy-két olcsóbb ruhadarabot, ám Katie Holmes divattervezők által megalkotott ruhák tömkelegét vásárolja ötéves csemetéjének. Mikor Párizsban járt, hogy legújabb filmjét, a Don't Be Afraid of the Darkot (Ne félj a sötétben!) népszerűsítse, a Baby Diorban vásárolt a kislánynak, ami köztudottan az egyik legdrágább gyerekbolt.

Nem ez az első eset, hogy a kislányra azt mondják: rendkívül elkényeztetik szülei, hiszen ha nem kapja meg, amit akar, hatalmas hisztit tud csinálni. Talán ezért is fordulhatott elő az, hogy édesanyja nemrégiben pénisz alakú gumicukrot vett neki, amit a kislány valószínűleg halnak nézett. A kislány már most 150 ezer dolláros cipőkollekciót tudhat magáénak, hiszen már hároméves kora óta magassarkúban jár.

Ruháinak összértéke (melyek közt kiegészítők is találhatók, pl: Dolce and Gabbana táska, Hermes táska, valamint egy Ferragmo retikül) 3,2 millió dollárt ér, ami körülbelül 600 millió forintnak felel meg. Suri ruháit Marc Jacobs és Christian Louboutin tervezi, legalábbis az egyedi darabokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek