Starity

Elle Fanning Marc Jacobs kampányarca lesz

2011. július 10. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindössze 13 éves színésznő lesz a kampányarca a Marc by Marc Jacobs márkának a 2011-es őszi Ready to Wear kollekcióban.

hirdetés
Elle Fanning Marc Jacobs kampányarca lesz

A divatkritikusok meglepődtek, amikor a csupán 14 éves, de már Oscar-díjra jelölt Hailee Steinfeld színésznőt kérték fel a Miu Miu új arcának – ezúttal pedig egy még fiatalabb színésznő fog egy híres márkának modellkedni, hiszen a 13 éves Elle Fanning készül a munkára egy neves divattervezővel.

Elle-t nemrég kérték fel a Marc by Marc Jacobs kampányarcának, amit a lány boldogan el is fogadott, így őt fogjuk látni a 2011-es őszi, Ready to Wear kollekcióban.

A Super 8 sztárja azonban nem amatőr a divatvilágban – példaképei Marilyn Monroe és Alexa Chung, nem is említve, hogy Elle már a felkérés előtt Marc Jacobs-rajongó volt.

Nővére, Dakota Fanning útját követi ezzel, hiszen a 17 éves lány szintén 13 éves kora óta modellkedik a Marc Jacobsnak, és jelenleg is az új parfümje, az Oh Lola arca.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek