Starity

Kid Cudi: „Tanár segített fejlődni”

2011. július 11. 22:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves rapper, Kid Cudi a zenélés mellett a színészkedésben is kipróbálta magát, hiszen az HBO-n futó Kergetjük az amerikai álmot című sorozat egyik szereplője.

hirdetés
Kid Cudi: „Tanár segített fejlődni”

Miután az amerikai rapper, Scott „Kid Cudi” Mescudi színészként is debütált az HBO-n futó How to Make It in America (Kergetjük az amerikai álmot) című sorozat első évadjában, a folytatásban szintén látható lesz a folyton partizó Domingo Brown karaktere – erről maga a rapper nyilatkozott nemrég. Elmondása szerint szerette volna elsajátítani azokat az ismereteket, amelyek javíthatják színészi teljesítményét. Ennek érdekében igénybe vett egy kis segítséget, melynek során több fázisban segítették fejlődését.

„Ebben a szezonban a karakterem sokkal inkább előtérbe kerül, mint az első évadban. Ez volt egyik dolog, ami miatt még inkább komolyabban kellett vennem a felkészülést. Kaptam egy felkészítő trénert, aki lépésről lépésre segített. Bármit, amit teszek, azzal mindig egy szinttel feljebb leszek, legyen szó zenéről, vagy színjátszásról. Azt akartam, hogy lépést tudjak tartani a srácokkal, Victor Rasukkal és Bryan Greenberggel. Ők már profik ebben, évek óta ezt csinálják, és nem akartam, hogy fenntartások legyenek a teljesítményemmel kapcsolatban. Úgy érzem, hogy nagy lépést tettem, és izgatottam várom a folytatást” – nyilatkozta a rapper az MTV Newsnak.

A sorozat második évadjának vetítését – az első évadhoz hasonlóan ismét nyolc epizóddal – az HBO szeptemberre tervezi, ennél pontosabb dátumot még nem lehet tudni. Azonban az HBO a hivatalos YouTube-csatornáján már június végén megtalálható volt egy rövid ajánló az új évadról:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek