Starity

Bear Grylls büszke Jake Gyllenhaalra

2011. július 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Man vs. Wild sztárja elmondta, hihetetlenül büszke a Donnie Darko sztárjára, mivel fantasztikusan bírta a megpróbáltatásokat.

hirdetés
Bear Grylls büszke Jake Gyllenhaalra

A 37 éves túlélő, Bear Grylls a Discovery Channel által futtatott Man vs. Wild produkcióban Jake Gyllenhaalt vetette megpróbáltatások alá. A hatodik évad kezdetével a színészt egy izlandi körútra vitte, s maga is meglepődött Jake teljesítményén.

Bearrel a Los Angeles Times készített interjút, melyben a színész iránti véleményéről, valamint a műsor leforgásáról kérdezték.

Miért Jake-et választottad a műsorba?
– Shara, a feleségem látta őt valami műsorban, ahol megemlítette a nevem, pedig nem is ismertem. Szóval, küldtem neki egy e-mailt, és elkezdtünk beszélgetni a kalandokról. A műsor rajongója, ezért nem is volt kérdés, mi következett utána.

– Nem hiszem el, hogy bevállalta az átkelést azon a kötélen. Noha körülfonta egy biztosítókötél, ami sokkal vékonyabb volt, de az megtartotta volna, ha lecsúszik a keze?
– Nem. Az a kötél az egyensúlyozásban segítette. Biztos voltam benne, hogy meg tudja csinálni.

– Bizonyára mindenféle szerződéseket kötöttetek, melyek a testi épségéről szóltak...
– Tudod, mindig megkérdezik a menedzserek, hogy »Garantálod, hogy ezeknek a színészeknek semmi bajuk nem esik?«. Nos, a válasz természetesen nem. Ilyenkor mindig hosszú csend van a telefon másik végén. Ez a valóság, és nem egy színfalak között készült produkció.

– Összegezve, mit gondolsz Jake teljesítményéről?
– Mindent felvázoltam neki tisztán. Tudta, hogy egyedül kell boldogulnia, de azt is, hogy bízhat bennem. Elképesztő volt. A vadon megmutatja, milyen fából faragták az embert, és Jake egyszerűen nagyszerű
.


Jake átkelés közben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek