Starity

Felpofozták Nicki Minajt

2011. július 13. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki és egyik barátja, Scaff Beezy annyira összekaptak hétfő este, hogy a férfi nem tudott uralkodni magán, és szájon ütötte az énekesnőt.

hirdetés
Felpofozták Nicki Minajt

A rapper magánélete mostanában egyre zűrösebbé kezd válni: nem elég a nemrég őt ért tragédia, amikor New York egyik hírhedt térségében, Brooklynban meggyilkolták unokatestvérét, Nicholast, most durva vitába is keveredett az egyik barátjával.

Hétfő este a Super Bass sláger énekese a texasi Dallasban lévő Palomar hotelben szállt meg néhány barátjával – adta hírül a TMZ. A weboldal értesülései szerint a lány és ismerősei este felé kimentek a medencéhez – ott volt az egyik ismerős, Scaff Beezy, aki a Twitteren is megosztotta, mit csinált éppen.

„A medencében. Köszönöm Istenem, hogy élek. Ahhhhh...” – tweetelte Scaff.

Egy ideig jó hangulatban telt a beszélgetésük, de hirtelen Nicki és Scaff valamin összekapott, mire a férfi felugrott, és idegesen felrohant a hotelszobájukba. A lány követte őt, miközben megkérte a hotel dolgozóit, hogy hívják a rendőrséget. Mikor a rendőrök megérkeztek, Nicki már visszaért a szobából, és azt állította, hogy a veszekedésük ott fent folytatódott, és a férfi megütötte az alsó ajkát.

A férfit nem sikerült elkapni, ugyanis mire a rendőrök megérkeztek, ő már kiviharzott a szállodából. Nicki nem akart feljelentést tenni ellene, és azt is tagadta, hogy bármilyen szerelmi szálak is fűznék hozzá.


Nicki és Scaff

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek