Starity

Végre itt van a Skyscraper

2011. július 15. 10:10   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato hosszas kihagyás után visszatért, és rögtön megjelent legújabb videoklipje, a Skyscraper, ami most meg is tekinthető. Ez az első videoklip Demi harmadik stúdióalbumáról.

hirdetés
Végre itt van a Skyscraper

Demi Lovato történetét mára az egész világ ismeri. A fiatal énekesnő lelkileg összeomlott, kórházba került, majd talpra állt, összeszedte magát, és készen áll a folytatásra, vagy éppen az új kezdetre.

Ezt bizonyítja az, hogy már javában munkálkodik harmadik stúdióalbumán (Don't Forget; Here We Go Again), és az albumról meg is jelent az első kislemez a Skyscraper című dalhoz.

Demi a dal írásához felhasználta emlékeit és érzelmeit, több rajongó (és nem rajongó is) kommentelte az interneten, hogy sírtak, miközben az említett számot hallgatták. A videó azonban talán még az eddig sziklaként tűrő nézőket is megérinti, és talán sírásra készteti, ugyanis maga Demi is elhullajt néhány könnycseppet a klipben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek