Starity

Eminem gyerekeken segít

2011. július 14. 17:05   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eminem és egy közeli barátja, Roger Carter egy michigani alapítványt támogat, amely anyagi gondokkal küzd. A rapper azonban megmentheti.

hirdetés
Eminem gyerekeken segít

A híres rapper, Eminem és egy közeli barátja, Roger Carter a michigani StopCAIDnow gyermekalapítványon segít, amely az autoimmun gyermekbetegségekkel foglakozik. Az autoimmun betegségek során az immunrendszer a szervezet saját alkotóelemeit idegen testnek érzékeli, és elpusztításukra törekszik. Ez halálos is lehet, de állandó szerv- és szöveti károsodást is okozhat.

Eminem és barátja jelenleg saját zsebből vett pénzéből segíti az alapítványt, hogy a gyerekek végre normális életet élhessenek.

„Én és Roger is Michiganben nőttünk fel, így gondoltuk, segítünk rajtuk – nyilatkozta a rapper. – Remélem, hogy a rajongóim is segíteni fognak nekünk és a kisgyerekeknek is.”

„El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy ők segítenek nekünk. Nagyon boldog vagyok. Azon vagyok, hogy kigyógyuljanak a betegségből, és utána csak a jövőikre koncentráhassanak. Hálás vagyok Rogernek és Marshall Mathersnek is” – nyilatkozta az alapítvány főnöke, Lisa Moreno-Dickinson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek