Starity

Iglesias rajong Beckham stílusáért

2011. július 15. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol popénekes – aki mostanság igazán belejött a videoklipek készítésébe – nemrég a futballista, David Beckham remek ízléséről áradozott.

hirdetés
Iglesias rajong Beckham stílusáért

Enrique Iglesias nemrégiben az OK! magazinnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy rajong David Beckham öltözködési stílusáért.

„Véleményem szerint David stílusa 100%-os. Mindig jól néz ki” – nyilatkozta Iglesias.

De nyilatkozatában nemcsak Davidet dicsérte, hanem Johnny Deppre is kitért, hiszen őt is divatpéldaképének tartja: „Johnny negyvenévesen is úgy néz ki, mintha harminc lenne” – mondta Enrique a jóképű színészről.

Quique beszélt továbbá saját öltözködési stílusáról is, s elmondta, hogy nem ért a divathoz, ezért a klipek forgatásán stylistok segítik öltözködését. Szabadidejében pedig legszívesebben csak farmert és pólót húz magára.

„Van stylistom, ő válogatja nekem össze a ruhákat az adott trendnek megfelelően. A barátaim ismernek, tudják, hogy az a fajta srác vagyok, aki farmerben és pólóban érzi jól magát igazán.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek