Starity

Edurne: „Ha boldog vagy, szép vagy”

2011. július 16. 11:11   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő, akinek ma láttak napvilágot Veet reklámfotói, megosztotta velünk titkát, hogy mitől ilyen sugárzó a szépsége.

hirdetés
Edurne: „Ha boldog vagy, szép vagy”

Most már hat éve, hogy ismerjük őt és a hangját, hat éve, hogy sok örömet okoz zenéje által. A fiatal madridi énekesnő meghódította mindenki szívét az Operación Triunfo című zenei tehetségkutatóban, és karrierje azóta is szépen ível felfelé. Ebben az évben őt választották az FHM magazin olvasói a legszexisebb spanyol nőnek. Ez az elismerés egyenes út volt neves kozmetikai cégek – mint például a Lacoste, Herbal Essences és a Don Cotton – felkéréseihez.

Edurne jelenleg egy neves szőrtelenítő cég kampányának új arca. Az énekesnő szép lábaira szemet vetett a Veet, így megkeresték. Az ¡Hola! magazin beszélgetett az ifjú hölggyel, aki elárulta, mi a titka.

– Milyen trükköket vetsz be, hogy ilyen szépek a lábaid?
– Először is: a szőrtelen láb a legszebb, és a Veet tökéletes választás minden alkalomra. Nagyon fontos, hogy mielőtt borotválni kezdenénk, radírozzuk le a bőrt a lábunkon, és utána hidratáljuk is. Nagyon fontos a sport, én nagyon rosszul érzem magam, ha nem mehetek el úszni, táncolni, edzőterembe, vagy csak egyszerűen sétálni. A lényeg az, hogy mozogni kell! A diéták nem érnek semmit, ha csak ülünk a fenekünkön. Fontos a rendszeres és megfelelő folyadékbevitel, főleg nyáron! És ha már nyár... Óvjuk a lábunkat is a naptól! Használjunk fényvédő krémet!

– Van valamilyen speciális lábápolás nyárra, vagy egész évben ugyanúgy kell ügyelni rájuk?
– Én egész évben vigyázok rájuk, de igaz, hogy nyáron szükséges az extra védelem, de amire még figyelni kell, azt már említettem az előző kérdésre adott válaszban.

– Szerinted a lábak szépsége fontos az egész test szépségét összevetve? Van valami titkod?
– A lábaim a testemnek azt a részét képezik, amelyet szeretek nézegetni. De mások is. Főleg nyáron, de természetesen én sem vagyok tökéletes. Az apró hibákat igyekszem elfedni, nem hangsúlyozni.

– Van valami napi szépségtipped, esetleg olyan, amit te is rendszeresen alkalmazol?
– Alapvető fontosságúnak érzem, hogy ügyeljek az arcbőröm megfelelő hidratálására. Igyekszem elegendő időt fordítani a pihenésre. Nem túl sokat, de nem is túl keveset. A „túlpihentség” legalább úgy meglátszik az emberen, mint a kialvatlanság. A táskák és a sötét karikák a szemek alatt... A bőröd észreveszi, ha nem vagy a topon. És ki is nyilvánítja mások számára is. Ami pedig a lábakat illeti. Mivel énekesnő vagyok, sokat vagyok szem előtt, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne nézzek ki mindig ápoltan. Ez az én szakmámban elengedhetetlen.

– Hámlás, tisztító használata, maszkok... Annyi ilyesmivel találkozik egy híres ember minden nap... Hogy lehet ezt kezelni?
– A sminket minden nap végén el kellene távolítani, de én túl lusta vagyok, sajnos nem mindig sikerül lemosni a sminket, és utána még hidratálni is. Dőlök be az ágyba, mert fáradt vagyok egy-egy mozgalmas nap után.

– Mi az a kozmetikai termék, ami nélkül egyáltalán nem tudsz meglenni?
– Az ajakbalzsam, különösen most, nyáron, az ajkaim sajnos gyakran kiszáradnak.

– Márkahű vagy, vagy szeretsz kísérletezgetni, kipróbálni új termékeket?
– Én hűséges vagyok, attól függően, hogy a milyen az a márka. Például a Veethez hű vagyok, több éve használom már, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem cserélném el semmire!

– És parfümök? Milyen gyakran használod mindig ugyanazt?
– Hűséges vagyok egy parfümhöz, de szeretem kipróbálni az új márkákat, és ez megy együtt, legalább nem mindig ugyanolyan illatú a bőröm.

– Mit szoktál sportolni?
– Én általában edzőterembe járok, legalább hetente kétszer, vagy a személyi edzőmmel töltök el néhány órát, aki segít a gyakorlatok kitalálásában. Ha egyedül vagyok, szoktam kardiózni, imádom! És amikor edzőhöz megyek, ő mindig tesz az alakformálás-gyakorlataimról. Ami egész testet megmozgat, no meg a nyújtás...

– Mi a véleményed arról, hogy a boldogságnak szövetségese a szépség?
– Teljesen egyetértek! Én pozitív és boldog ember vagyok, és meg vagyok győződve arról, hogy végül is ezt tükrözi az arcom. Ha boldogabb vagy, és jól érzed magad a bőrödben, csinosabb vagy. Persze!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek