Starity

Vanessa Hudgens sokkol új külsejével

2011. július 16. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens levágatta a haját, és jó pár kilót is felszedett magára legújabb szerepe kedvéért.

hirdetés
Vanessa Hudgens sokkol új külsejével
Fotó: Angela Weiss

Vanessa Hudgens csakúgy, mint nemrégiben Dakota Fanning – teljes átalakuláson ment keresztül legújabb filmje érdekében, ami a Gimme Shelter címet kapta. A gyönyörű színésznő lecserélte hosszú és dús fekete haját egy alig vállig érő, tépett frizurára, és jó pár kilót is felszedett magára. Vanessa, aki mindig is stílusikon volt, most kopott férfiruhákban mutatkozik az utcákon.

Hudgens a filmben egy terhes tinédzsert fog alakítani, aki hajléktalan lesz, mert apja elkergeti otthonról. A lány – állítása szerint – azért vállalta el a szerepet, hogy kitörhessen a High School Musical skatulyájából. Mindenesetre, a rajongókat sokkolta ez a hirtelen átalakulás, szerintük túl drasztikusak a változtatások, és bár a Sucker Punch és a Beastly című filmjeiben is felnőttesebb szerepeket kapott, ilyen hatalmas áttörésre nem számítottak.

Nessa szerint ez jó jel, és így talán majd mindenki komolyan fogja venni, s végre elfelejtik a HSM-ben alakított Gabriellát.


Vanessa a Gimme Shelter forgatásán

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek