Starity

Oláh Ibolya: „Vastag Csaba nem tud énekelni”

2011. július 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori megasztáros szerint az X-Faktor nyertese nem több egy szépfiúnál.

hirdetés
Oláh Ibolya: „Vastag Csaba nem tud énekelni”

Oláh Ibolya, az egykori megasztáros mindig is nagyszájúságáról volt híres, mindig kimondta, amit gondolt, soha nem rejtette véka alá véleményét. Ez most sem változott: szerinte nem Vastag Csabának kellett volna nyernie, Ibolya szerint ő nem tud énekelni.

Annak idején nagyon sajnáltam, hogy kiestek a Nyári lányok. Szakmailag ők, Nikolas és Veca a legtehetségesebb abból a csapatból. Vastag Csabáról ez nem mondható el, ő nem olyan tehetséges, nem tud énekelni. A fiatal lányokat biztos megfogta, hogy ő egy szépfiú, de ez engem nem tudott elvarázsolni. Az öccse viszont nagyon jó előadó lesz, igaz, még ki kell forrnia – nyilatkozta az énekesnő a Bors napilapnak.

Úgy tűnik, Oláh Ibolyának nem csak az X-Faktorhoz, a Megasztárhoz is van hozzáfűznivalója, szerinte ugyanis Tolvai Renáta helyett Kökény Attilának kellett volna elnyernie az Év hangja címet.

Kicsit sok, hogy ennyi hasonló műsort indítanak. Pici ez az ország, kicsi a piac, nem bírunk el ennyi tehetséget, másrészt nincs is ennyi. Ha szakmailag nézem a dolgot, akkor a Megasztárból egyértelműen Kökény Attila volt, aki fantasztikusan jól énekelt. Véleményem szerint neki kellett volna nyernie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek