Starity

Vihar söpörte el Tabáni István koncertjét

2011. július 17. 18:06   |   Szerző: hildus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 15-én kezdődött Lakiteleken a Tőserdő Szépe fesztivál. A sztárvendég Tabáni István volt, de a sikeresnek ígérkező koncertet félbeszakította az időjárás.

hirdetés
Vihar söpörte el Tabáni István koncertjét

A hagyományos Tőserdő Szépe fesztivál Lakiteleken július 15-én, pénteken kezdődött, mely sok érdekes programot tartalmazott. Miután ezek véget értek, este 9-kor Tabáni István lépett a színpadra. Több százan voltak kíváncsiak a csodás hangú, szimpatikus énekesre, és hamar el is kezdtek vele énekelni.

Néhány dal után azonban váratlan időjárás-változás következett be, villámlani és esni kezdett. A Csillag születik második szériájának győztese és rajongói még egy darabig bírták, de a rendezők úgy döntöttek, megszakítják az előadást.

Sokan csalódottan távoztak, de a szervezők nem akarták vállalni a kockázatot; néhány éve ugyanis pont a Tőserdő Szépe alatt, a vihar miatt leszakadt faág megsebesített egy nézőt, akit kórházba is kellett szállítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek