Starity

Gyermeket vár a Vad angyal

2011. július 18. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A telenovellák királynője, Natalia Oreiro tízévnyi házasság és megannyi találgatás után a napokban bejelentette, hogy gyermeket vár.

hirdetés
Gyermeket vár a Vad angyal

Natalia és férje, Ricardo Mollo kapcsolata 2001-ben kezdődött, majd december 31-én összeházasodtak. Sokan óvták őket a köztük lévő 20 év korkülönbség miatt.

Az évek alatt olyan pletykák is szárnyra kaptak, melyek szerint sem a színésznőnek, sem kollegájának, Facundo Aranának nem lehet természetes úton gyermeke. Mint kiderült, ezek a pletykák alaptalannak bizonyultak. Olyannyira, hogy Facundónak nemrég született meg harmadik gyermeke.

Natalia és Ricardo nemrég jelentették be, hogy 2011 végén megérkezik a kis trónörökös, akinek a neme egyelőre nem derült ki.

„Mindenkivel szeretném megosztani a nagy hírt: Igen, édesanya leszek! Köszönjük a jókívánságokat, a boldogságunk határtalan” – írta a színésznő a hivatalos weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek