Starity

Lambert a paparazzóknak adott leckét

2011. július 19. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam, aki pár éve még verte az őt ingerlő paparazzót, most nyugodtabb megoldást választott az őt körülvevő több tíz fotós ellen.

hirdetés
Lambert a paparazzóknak adott leckét

Július 17-én este Adam barátjával és testvérével a The Grove-ba ment mozizni, amikor megjelent egy tucat lesifotós, ahogy azt már megszokhattuk Lambert jelenlétében.

Ekkor úgy döntött, hogy ad egy kicsit nekik a saját módszerükből: elővette a mobiltelefonját, és filmezni kezdett. Másnap délután megosztotta „mesterművét” Twitter-oldalán.

„Fordítottam a paparazzók helyzetén. LOL (csak én vagyok ilyen hülye)” – a videó minősége nem lett a legjobb, de Adam rajongói így is imádták a felvételt.

Adam testvére, Neil is beszámolt az esetről – ami alapján megtudhattuk azt is, hogy mit néztek meg: „A Harry Potter remek volt! A paparazzók jelenléte annyira nem” – kesergett a fiú.

Adam korrektul kezelte a helyzetet. Igyekezett kedves és vicces lenni a fotósokkal, és jó képet vágni az éjszaka sötétségét megtörő villanásokhoz. A videó erre a linkre kattintva megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek