Starity

Vanessa Hudgens mesél levágott hajáról

2011. július 19. 10:10   |   Szerző: Nesquik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor kiderült, hogy Vanessa Hudgens új filmje kedvéért levágatta gyönyörű, hosszú haját, mindenki kiakadt. A forgatáson készített képek még nagyobb felháborodást váltottak ki. Most Vanessa is elmondja véleményét.

hirdetés
Vanessa Hudgens mesél levágott hajáról

Mindenkit sokkolt Vanessa Hudgens új, rövid haja, valamint ahogy új filmjében, a Gimme Shelterben kinéz. De vajon a színésznő mit gondol erről az egész dologról?

Vanessa tegnap reggel az Access Hollywoodnak adott interjút, ahol többek között erről is szó esett. Amikor a műsorvezetők a hajáról kérdezték, a következőt válaszolta: „Nagyon nagy változás volt, és még hozzá kell szoknom. De egy hajléktalan lányt játszom, aki, hát nem igazán törődik a külsejével, tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy fiú. [...] A film elején a karakter levágja a haját, és magamnak kellett levágnom a hajam. Ezért fogtam egy ollót, és elkezdtem vágni a hajam. Azonban a rendező úgy döntött, inkább majd ő csinálja (persze a vágás ténylegesen nem lesz benne a filmben, csak a kulisszák mögött vettük fel), és megfogott egy óriási részt a hajamból, és csak úgy lenyisszantotta, mire én: »Na jó, most teszed le azt az ollót, ennyi volt!«”

Vanessa a kérdéses karakterről, Apple-ről is mesélt egy kicsit: „Mindenki kihasználta, átvágták, nincs jó élete, ezért az, hogy levágja a haját, tulajdonképpen egy új kezdet a számára.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek