Starity

Ahogy még nem láttad Emma Watsont

2011. július 22. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Watson a Harry Potter után is kedvére válogathat a jobbnál jobb lehetőségek között. Most egy közkedvelt művésznek ült modellt.

hirdetés
Ahogy még nem láttad Emma Watsont

Emma Watson lassan végleg leveti Hermione szerepét, és új próbáknak vetheti alá magát. A divatvilágban rendkívül népszerű sztár most kedvenc festőjének, Mark Demsteadernek ült modellt az új kiállításának képeihez.

Hogy miért éppen őt választotta, Emma elárulta a Vogue magazinnak: „Oxfordban nőttem fel, és szinte minden nap elsétáltam a galériája előtt, amelyben a festményeit, képeit árulta. Az ő munkásságát mindig szemmel követtem. Sokszor szerettem volna megállni pár órára, és csak bámulni a képeket, miközben azon töprengek, hogy a fenébe csinál ilyen műalkotást csupán pár óra alatt?”

A képek ára 3000 £ és 8000 £ között mozog, és több mint 30 potré készült a fiatal színésznőről.

Mark így nyilatkozott a festményeiről: „Hatalmas kiváltság és megtiszteltetés Emmával dolgozni. Ő lélegzetelállító.”

A bevétel 10%-a a CAMFED jótékonysági alapítványnak van felajánlva, amely támogatja a nőket Afrikában. Az Emmáról készült képek erre a linkre kattintva megtekinthetőek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek