Starity

Hayden Christensen augusztustól újra forgat

2011. július 21. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Anakin Skywalker karakterével ismertté vált 30 éves színész, Hayden Christensen is csatlakozott a The Unknown Son címre keresztelt film szereplőihez.

hirdetés
Hayden Christensen augusztustól újra forgat

A Mirror Images szerint Hayden Christensen is csatlakozik a The Unknown Son szereplőihez. A forgatások előreláthatólag idén augusztusban kezdődnek majd. A film története egy fiatal fiú, Noah Prentice (Hayden Christensen) köré épül, aki felfed egy csalást az egyik hatalmas amerikai pénzintézetnél.

A The Unknown Son (szó szerinti fordításban: Az ismeretlen fiú) akció műfajú film lesz, amely a magyar származású amerikai író és rendező, Nicholas Gyney irányítása alatt készül majd. A film egyedi megközelítést ad a művészi filmkészítés, a cselekvés, a karakterek és a dokumentumfilmek esztétikai látványának kombinálásával. Mindezek mellett lebilincselő történettel rendelkezik, amely egyesíti a legizgalmasabb jellemzőit az összeesküvés-elméletű akciófilmeknek, így nemcsak szórakoztató lesz, hanem fontos társadalmi és politikai légkör is jellemzi majd a készülő filmet.


A The Unknown Son című film posztere

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek