Starity

Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi

2011. július 23. 13:01   |   Szerző: girlwithglory

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Update 1-es, szénhidrátcsökkentett eledelt fejleszt kutyák számára Schobert Norbi. A fitneszguru először maga is meghökkent az ötletén, ám nem tétovázott a megvalósítással.

hirdetés
Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi

„Na, most lesznek nagy beszólások! Mit szóltok ahhoz, hogy kifejlesztettem az Update 1 kutyakaját? Magas fehérje- és rosttartalom, csökkentett szénhidrát! A konzervek zöme ízfokozó, aroma, gabona és nyesedék. Az ember legjobb barátja nyolc-tíz évesen elhízva, ízületbetegen, daganatosan pusztul el. Az én Szultim is tízéves múlt, szeretnék még nyerni öt évet neki! A kutya is ember! Családtag! Az első gyerekünk. Olyan igazságtalanul keveset élnek! Futás kell nekik, és minőségi táp! Ezt a harcot is bevállalom!” – írta Facebook-oldalán Schobert Norbi, akit máris támadnak nem mindennapi ötletéért.

Norbi azt gondolja, az internetes visszajelzések alapján érdemes belefogni a kutyakajabizniszbe, és ebben állatorvos barátja is támogatja. A fitneszguru saját ötletén felbuzdulva elkészítette a konzerv receptjét, s most éppen gyártót keres a megvalósításhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek