Starity

Taylor Swift szívesen dolgozna Bruno Marssal

2011. július 23. 18:06   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swifttel tegnap egy rádióműsor keretein belül készítettek interjút, amelyben elmesélte, hogy nagyon örülne, ha együtt dolgozhatna Bruno Marssal, és ez az együttműködés valószínűleg létre is fog jönni.

hirdetés
Taylor Swift szívesen dolgozna Bruno Marssal

A 21 éves Taylor Swift volt a sztárvendége július 22-én, pénteken az Elvis Duran and the Morning Show című rádióműsornak. A műsor során készített interjúban a fiatal énekesnő többek között arról is beszélt, hogy szívesen dolgozna együtt Bruno Marssal.

„A MET-gálán egyszer csak ott volt a hátam mögött. Mondtam neki, hogy szívesen dolgoznék vele együtt egy közös dalon. Azt felelte, hogy csináljuk. Majd egyeztetünk időpontot” – emlékezett vissza Taylor a Brunóval való találkozására.

Úgy tűnik, hogy a két énekes semmit nem akar a véletlenre bízni, hiszen külön-külön is rengeteg listavezető dallal büszkélkedhetnek. Így aztán nagy az esélye, hogy a közös munka eredménye is szép sikereket érhetne el.

A rádióműsor teljes interjújának hanganyagát itt lehet meghallgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek