Starity

Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”

2011. július 25. 13:01   |   Szerző: kamidemifan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez Németországban koncertezett, utána pedig interjút adott a Digital Tv-nek.

hirdetés
Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”

– Mennyi luxust enged meg neked Justin?
Időről időre egyre többet. Egy szuperdrága napszemüveget kaptam tőle, és mindig félt, hogy elveszítem. Persze nem vesz túl sok drága dolgot, csak olyanokat, mint például a táskák. Persze a kapcsolatunk fontosabb, mint a drága holmik! Egyszer szeretnék egy szép házat, majd ha összeházasodom azzal, akit szeretek.

– Mi a szabadság számodra?
– A szabadság nagyon fontos számomra. Csak azért, mert én vagyok a csillag sokak számára, ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Én még mindig szeretek feküdni a kanapén és fimeket nézni. Nemrég váltam egy kicsit lazábbá, és kevésbé aggódom azért, hogy mit mondanak rólam. Így most sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok magammal.

– Segít, hogy a barátod is sztár?
Ez csak jó, ha valaki van az oldalamon, aki megért. Vannak barátaim, akik a show-bizniszben vannak, és vannak barátaim, akik nem. Persze, jó beszélgetni olyanokkal, akik szintén sztárok, de másfelől az is jó, hogy tudok beszélgetni valakivel a valós világban, aki nem ismeri a fotózásokat és az összes ilyen dolgot.

– Csinálnál duettet Justinnal?
Nem vagyok olyan biztos ebben. A kapcsolatunk szerelmi, és nem üzleti. Nem zárkózom el az ötlettől, de nem tervezek duettet.

– Hogyan kezeled, hogy a Justin Bieber-rajongók gyűlölnek téged?
Ez nagyon kellemetlen, de sikerül figyelmen kívül hagyni ezeket a fenyegetéseket. Próbálom élni az életem, mint általában!

– Hogy érzed, a külsődnek meg kell felelnie bizonyos embereknek?
– Szerencsés vagyok, hiszen nem akarok senki miatt szép lenni. Én választom ki a ruháimat, és nem igazán érdekel, hogy nem vagyok fent a legjobban öltözöttek listáján. A legfontosabb dolog, hogy a ruháimban jól érezzem magam, és magabiztos legyek. A többi nem számít. Ezt a hozzáállást már megköszöntem édesanyámnak, aki önbizalmat nevelt belém.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek