Starity

Tisztasággyűrű: mi lett a fogadalmakkal?

2011. július 25. 19:07   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez, Joe Jonas, Miley Cyrus. Csak pár név azon fiatal hírességek közül, akik egykor ígéretet tettek, hogy házasságkötésük napjáig megőrzik ártatlanságukat.

hirdetés
Tisztasággyűrű: mi lett a fogadalmakkal?

Fiatal sztárok, akik egyszer ígéretet tettek szüleiknek és Istennek, hogy amíg el nem jön az esküvőjük napja, addig megőrzik ártatlanságukat. Ennek jelképeként pedig egy úgynevezett, időközben egyre divatosabbá vált tisztasággyűrűt kezdtek el hordani, „The True Love Waits”, azaz „az igaz szerelem vár” jelszóval. De vajon meddig tartott ki az eskü? Ma is ártatlanok, s várnak az igazi, nagy szerelemre, vagy már nem tartják ezt annyira fontosnak? Hordják még a gyűrűt? Szerelmek, és történetek...

Selena Gomez és Justin Bieber

A Disney ily módon szüzességet fogadó varázslólánya, akinek nemrég a harmadik albuma is napvilágot látott, jelenleg – sokak meglepetésére – a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő énekessel, Justin Bieberrel van együtt, aki mellesleg fiatalabb Selenánál. A pár már 2010-ben randizgatni kezdett, bár ekkor még a legnagyobb titokban. Azóta már többször szakítási pletykák keringtek kettejükről, amit valószínűleg a Selenát amúgy is fenyegető elvakult Bieber-fanok kezdtek terjeszteni. Ezenkívül a fiatal lányt többször megvádolták azzal, hogy csak a hírnév miatt jött össze a korábban még fogadott öccseként titulált népszerű Justinnal. Ezeket Selena cáfolja, és azt állítja, tényleg szerelemből vannak együtt. Nemrég azt nyilatkozta, barátja remekül csókol. Az biztos, hogy amióta a két sztár randizni kezdett és egyre közelebb kerültek egymáshoz, Selena kezéről lekerült a korábban mindig hordott tisztasággyűrű, s pár hete olyan pletykák is szárnyra keltek, miszerint a lány teherbe esett. Ennek a híresztelésnek alapját az szolgáltatja, hogy az énekes-színésznő egy koncertjét rosszullétre, hányingerre hivatkozva lemondta. Persze Selena ezt is cáfolja... hogy mi az igazság? Talán egyszer megtudjuk.

Demi Lovato és Joe Jonas

Demi Lovato és Joe Jonas kapcsolata igen viharos volt. Legjobb barátokból többször is szerelmespárrá avanzsáltak, és bár eleinte tagadták, tudni lehetett, hogy mindig több volt köztük szimpla barátságnál. Abban talán mindenki egyetért, hogy ők ketten szép, összeillő párt alkottak, ha nem is tartott túl sokáig. Kapcsolatuk idején Joe-t többször látták kora reggel távozni Demi házából, de olyan is előfordult, hogy kettesben elutaztak, hogy egy éjszakát hotelben töltsenek. Bár tagadhatatlanul forrott körülöttük a levegő, Demi még mindig hordja a gyűrűjét. Joe? Nos, a Jonas Brothers egykori énekese már régóta nem mutatkozik a gyűrűjében. Ez csak erősíti azt a tényt, hogy Joe jogosan a sztárvilág egyik legnagyobb szívtiprójaként tartandó számon. A gyönyörű szőke countryénekesnőt, Taylor Swiftet például telefonon dobta; Demivel is ő szakított, amivel összetörte a szívét, ráadásul állítólag csak játszott vele, hiszen utána villámgyorsan beszerzett egy új barátnőt a nála idősebb Ashley Greene személyében, akivel a Camp Rock 2 turnéja alatt Demi orra előtt enyelgett (később Demi a klinikán kötött ki, egyesek szerint Joe és a vele kapcsolatos féltékenység miatt). Joe egyébként Ashley házából is többször reggelente távozott, sőt, már a szülőkkel való ismerkedés is megvolt (azóta a páros szakított).

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley és Liam a The Last Song című dráma forgatásán ismerkedett meg, ahol szerelmespárt alakítottak – s a való életben is gyorsan közel kerültek egymáshoz. Az ő kapcsolatuk is elég viharos; hol együtt vannak, hol nem. Bár az egykori Hannah Montana élete nem mondható botránymentesnek, a tisztasággyűrűjét még mindig hordja. Ebben az is közrejátszhat, hogy Miley híresen vaskalapos – és kissé bolondos – apával, a szintén énekes Billy Ray Cyrusszal rendelkezik, aki nagyon fontosnak tartja, hogy Miley megtartsa, amit egykor ígért. Bár Liammel, úgy tűnik, ki van békülve, hiszen nemrég azt nyilatkozta, nagyon örül, hogy Miley és Liam újra összejöttek. Szerinte az általa „rendes srácnak” nevezett Liam a jó útra tereli, és ott is tartja lányát, tehát áldását adja a kapcsolatra. Állítólag ennek fényében Liam eljegyezte Miley-t; mások szerint azonban, ha igaz a hír, akkor ez azért történt, hogy a két fiatal a házasság után „végre” megszeghesse az egykor tett ígéretet.

Nick Jonas és Delta Goodrem

A legfiatalabb Jonas legújabb barátnője a nála idősebb Delta Goodrem énekesnő. Bár sokak szerint Nick még mindig nincs túl egykori szerelmén, Miley Cyruson, pedig szakításuk már jó ideje megtörtént. Nick ezután egy ideig Selena Gomezzel is járt, s ennek következtében az akkor még szerelmes Miley és Selena barátsága megromlott (egyesek szerint azóta sem jött helyre). Pletykák szerint Nick csak Miley-t akarta féltékennyé tenni Selenával való kapcsolatával, bár a lány nagyon is komolyan vette ezt, és beleszeretett az ifjú Jonasba. Azóta Selena többször nyilatkozta, hogy Nick nem bánt vele túl jól, ezért lett vége kapcsolatuknak. Kérdés, hogy Nick túl van-e már Miley-n, az viszont biztos, hogy most Deltával jár, és úgy tűnik, jól megvannak. A tisztasággyűrűt még hordja, s ez a Jonas családban „elvárás” is lenne. Kevin, Joe és Nick fiatalon tettek fogadalmat. A legidősebb fivér, Kevin már boldog házasságban él; Joe nem hordja, s valószínűleg már nem is ártatlan; Nick kezén pedig még látható a gyűrű.

Persze, hogy a pletykákból mit hiszünk el, azt csak mi dönthetjük el. Hogy mi a tényleges igazság, azt csak ők tudják. Talán egyszer mi is megtudjuk, addig pedig csak feltételezések maradnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek