Starity

Brasch Bence új oldaláról mutatkozik be

2011. július 25. 19:07   |   Szerző: Vandee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brasch Bence bemutatta új dalát, melyet Symbiennel közösen készített. Korábbi stílusától eltérően most egy pörgős slágerrel jelentkezik.

hirdetés
Brasch Bence új oldaláról mutatkozik be

Brasch Bence ma debütált új dala egy picit más vonal, mint amit eddig megszokhatott tőle a közönség. A segítőtársa nem volt más, mint a DJ-producer Symbien, aki korábban már olyan előadókkal is dolgozott együtt, mint Lola, Molnár Márta, vagy Shodeinde Dorka.

Lolánál is érdekes stílusváltást láthattunk a Callin' című dalban, de ahogy az énekesnő sem maradt ezen a vonalon, valószínűleg Bence is a saját stílusát követi majd a jövőben.

„Nagyon jó volt együtt dolgozni Symbiennel, mert az én ötleteimet is figyelembe vette a dal írásánál, és a videoklip elkészítésében is részt vehettem. A dalt ő írta, ő álmodta meg, viszont a szöveget közösen találtuk ki. Ez az első alkalom, amikor nemcsak előadóként veszek részt az alkotói munkában, hanem társszerző is vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok a nézők véleményre!” nyilatkozta Bence a Viva Tv-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek