Starity

Hatalmas bulit csapott a Cascada

2010. június 19. 13:01   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 17-én, azaz csütörtökön zajlott az idei jubileumi Viva Comet 2010-es díjátadó gála, ami Magyarország egyik talán legfontosabb zenei eseménye. A díjátadóra a hazai ismert személyiségek mellett egy külföldi világsztár is elfogadta a meghívást: a hatalmas rajongótábor örömére a Cascada formáció is fellépett a színpadon!

hirdetés
Hatalmas bulit csapott a Cascada

Április elején erősítette meg a hírt a Viva Tv - az idei Cometen a sztárfellépő a német europop együttes, azaz a Cascada lesz. A hírt többnyire örömmel fogadták a nézők, a csapat rajongótábora pedig majd' kiugrott a bőréből örömében. Két napja, azaz június 17-én le is zajlott a várva várt díjátadó: és igen, kijelenthetjük, hogy Natalie Horler és táncosai fergeteges show-t adtak!

A Cascada kizárólag a magyar Viva Comet miatt szakította meg külföldi koncertkörútját, és látogatott el kicsi hazánkba - egy kis mellékes infó: az énekesnő idén elnyerte a német Cometen a Lejobb Női Előadónak járó díjat is. A magyarországi, híres zenei eseményen pedig 3 slágerét is előadta!

A formáció színpadra jövetele előtt és közben is tombolt a közönség - a műsorvezetők, Ada, Zola és Ben voltaképpen már felhergelték az ott megjelenteket és a nézőket, így az első aktuális slágernél, a Pyromania-nál várhatóan mindenki ugrált, teli torokból énekelt, üvöltött és egyéb módszerekkel fejezte ki örömét. Nagy meglepetésre Natalie bizony élőben énekelt - ezzel már amúgy is maga mögött hagyta a korábbi hazai sztárok előadásait.

Sziasztok everyone - köszöntötte az első, pirotechnikával megtűzdelt előadása után Horler a közönséget. Ez a szám egy nagyon régi szám - folytatta angolul, és mondta, hogy énekeljünk, ugyanis kíséret nélkül következett a Cascada 2006-os megaslágere, az Everytime We Touch. A várt reakció nem maradt el, mindenki hangosan, kezét és telefonját-kameráját-fényképezőgépét lóbálva énekelte a dalt.

Ezek után a "gyorsított", még mindig élő előadás következett - ismét az Everytime We Touch a színpadon, táncosokkal, levegőbe törő füst-gejzírekkel, és további "minden-mi-jó" látványelemekkel megtoldott sláger ismét tűzbe hozta a sok-sok jegyet váltott tomboló tinit. Miután az utolsó refrén is lement, Natalie elmosolyodott a hatalmas, őrjöngő közönség láttán - minden idők legtöbb embere gyűlt össze a hazai Viva Comet történelemben.

Még egyet, jó? - kérdezte a bonni születésű énekesnő mindenkitől, ezzel felvezetve az utolsó slágert, a legutóbbi albumról a "vezérdalt", azaz az Evacuate The Dancefloor-t. A reakció itt is borítékolható volt, mindenhonnan csak az angliában első helyen is trónoló (ezzel Michael Jacksont is megelőző) dalt hallani.

A táncosok és Horler a szám befejeztével, dobhártyaszaggató üvöltés kíséretében futnak le a színpadról - hogy aztán az énekesnő frissen és fitten adhassa át a Legjobb Együttesnek járó díjat. El sem hisszük, hogy már ilyen hamar vége is van. Gyönyörű produkció volt, felforrosította a hangulatot - felforrósított mindenkit. Danke schön, Natalie!

Reméljük, hogy hamarosan saját koncerttel is megörvendeztet minket a csapat - aminek (a hatalmas tomboló tömeget és a sok-sok szeretetet látva) nem látják ők sem akadályát, és megígérték, hogyha tehetik, mihamarabb ellátogatnak ismét kis hazánkba, hogy egy fergeteges és még nagyobb bulit csapjanak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek