Starity

Zola: „Több lábon kell állni”

2011. július 26. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VIVA műsorvezetője, Zola elárulta a Tabu Tv riporterének, mivel foglalatoskodik mostanában, illetve mennyire állja meg a helyét a magánéletében.

hirdetés
Zola: „Több lábon kell állni”

A VIVA műsorvezetője sokféle dologba kezdett mostanság, de szemmel láthatólag jól bírja a gyűrődést.

„Most egy olyan pár hónapja elkezdtünk rádiózni Végvári Ági kolléganőmmel, kötött időbeosztással dolgozunk. Televízió még van, méghozzá idén nyári két műsorral, illetve különböző rendezvényeken szoktam ceremóniamester lenni. Zenekar is pörög ezerrel, most hó végén lesz gólyatáborturné egy olyan tizenvalahány koncerttel, emellett elkezdtem a piártevékenységet, ilyen cégkommunikációt meg miegymást. Úgyhogy rendesen be vagyok naptárazva. Nem szeretek unatkozni, és úgy érzem, hogy ebben az országban több lábon kell állni, meg én szeretem a saját kreativitásomat kiélni több területen” – mesélte a tabutv.hu riporterének Zola, akinek a feje tele van jobbnál jobb ötletekkel, csak a televízió nem biztos, hogy ráharap.

„Engem sok minden érdekel, ahogy az mindenkinek feltűnt, vannak különböző műsorkoncepciók a fejemben, amiket meg lehetne valósítani. Ez mindenféle kategóriát érint, tehát itt vannak gyerek, ifjúsági, felnőtt-, komoly műsorok, kíváncsi vagyok, hogy a piac mire kapja fel a fejét – számol be a Tabu Tv riporterének a Viva Tv műsorvezetője, aki a szerelmet is megtalálta. – Most már két és fél éve élek nagyon komoly párkapcsolatban. Úgyhogy megtaláltam azt, akire igazából vágytam. Úgy érzem, mint egy hajó, kikötöttem egy olyan szigeten, amit szerintem nekem találtak ki, szóval itt maradok, olyan 50–60 évre, aztán meglátjuk, hogy bírom utána. Idővel majd ráállunk a gyerekprojektre is, de szerintem ez még várat magára, mert fiatalok vagyunk”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek