Starity

Kat Von D nem megy férjhez

2011. július 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A páros nem sokkal az esküvő előtt vetett véget a kapcsolatának: Jesse James a távolságra hivatkozva szakított a tetoválóművésszel.

hirdetés
Kat Von D nem megy férjhez

Hatalmas port kavart a médiában, amikor Jesse James Kat Von D-vel az oldalán jelent meg 2010-ben. James a tetoválóművész miatt hagyta el Oscar-díjas nejét, akivel öt évig alkottak egy párt.

A kapcsolatnak azonban vége lett. A páros 2011 januárban jelentette be az eljegyzést, ám úgy tűnik, Jesse besokallt. Míg Kat Los Angelesben tevékenykedik, addig a férfi Texasban neveli gyermekeit – a 17 éves Jesse Juniort, 16 éves Chandlert, valamint a hétéves Sunnyt.

„Nagyon szomorú vagyok, mivel tényleg szeretem. A köztünk lévő távolság azonban nagyon sok” – nyilatkozta James a People magazinnak.

Nem sokkal a bejelentés után Kat is megerősítette a szakítást Twitter-oldalán: „Már nem vagyok együtt Jesse-szel. Tisztelem őt és a családját. Ez minden, amit meg szeretnék osztani.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek