Starity

Ősszel jelenik meg Hilary új könyve

2011. július 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary Duff már bebizonyította, hogy nemcsak színésznőnek és énekesnőnek kiváló, hanem írói vénával is megáldotta a sors.

hirdetés
Ősszel jelenik meg Hilary új könyve

Majdnem napra pontosan egy évvel Hilary Duff első regénye, az Elixir megjelenése után lesz kapható a szőke tehetség legújabb műve, a Devoted. Tavaly október 12-én jelent meg Hil első regénye, mely nagy sikert aratott mind az olvasók, mind a kritikusok körében, és felkerült a The New York Times Bestsellerlistájára is.

A regény a 17 éves Clea Raymondról szól, akinek amellett, hogy a nyilvánossággal is meg kell küzdenie, eltűnt sebész édesapja iránt érzett veszteségét is valahogy fel kell dolgoznia, habár politikus édesanyja leginkább a világot járja. Clea barátnőjével, Raynával beutazza Európát a téli szünetben, ahol egy rejtélyes idegennel, Sage-dzsel találkozik. A misztikus fiúba először beleszeret, majd a lány legjobb barátja, Ben leplezi le az idegen kilétét. Végül ők hárman – Clea, Sage és Ben – együtt próbálják megtalálni az Elixirt, de vajon sikerül-e nekik? És mi lesz Sage-dzsel?

Hilary új könyve, a Devoted onnan folytatja a történetet, ahol abbamaradt, így az olvasók választ kaphatnak a legfontosabb kérdéseikre is: folytatódik a szerelmi szál és a misztikum is.

Az Elixir-sorozat legújabb kötete tehát Devoted címmel jelenik meg 2011. október 11-én az USA-ban, a Simon & Schuster gondozásában, s a társszerző ismét Elise Allen. A rajongók a könyvet már elő is rendelhetik, hogy a megjelenés napján a kezükben tarthassák. Arról azonban még mindig nincs hír, hogy Magyarországon tervezik-e kiadni magyarul az Elixirt, illetve, ha mégis kiadják, akkor mikor. Így sajnos a hazai rajongóknak egyelőre be kell érniük az angol nyelvű változattal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek