Starity

Anja Rubik Mallorcán ment férjhez

2011. július 28. 13:01   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell nemrég végre hozzáment vőlegényéhez, ám a legtöbb újság és internetes pletykaoldal mégsem magával a szertartással, hanem Anja ruhájával és hajával kezdett el foglalkozni – amiből egyik sem kapott pozitív véleményeket.

hirdetés
Anja Rubik Mallorcán ment férjhez

Lily Aldridge és Kate Moss után újabb modell vált feleséggé: Anja Rubik és párja, Sasha Knezevic nemrég fogadtak örök hűséget egymásnak egy, a spanyolországi Mallorcán megrendezett ceremónián. A két modell már régóta ismerte egymást, az eljegyzésük pedig múlt év decemberére, karácsony napjára esett egy bécsi kirándulásuk alatt, hiszen Sasha itt nőtt fel.

A menyasszony az esküvőn egy Pucci-ruhát viselt, amit egy közeli barátja, Peter Dundas tervezett. Azonban a ruha nem kapott olyan sok pozitív véleményt, mint ahogy várható lett volna – sőt, Anja frizurája sem tetszett a közönségnek.

„Utálom, ha a menyasszony el van szállva magától az esküvője napján. Biztos vagyok benne, hogy Anja a lehető legjobbat akarta kihozni magából, a lehető legjobban akart kinézni, azonban ez a Peter Dundas által tervezett ruha a trendi és divatos helyett inkább röhejesre sikerült. Továbbá elhiszem, hogy nagy volt a hőség, de Anja haja lehetett volna kicsit igényesebb is, nem ennyire zilált” – túlzott az egyik fórum vezetője.

„Csalódott vagyok. Szörnyű ruha, rossz cipő, a hajról és a sminkről nem is beszélve, nem volt benne semmi különleges” – így egy fórumozó.

Természetesen voltak, akik nem kritizálták ennyire Anja külsejét a nagy napon.

„Először is gratulálok, Anja és Sasha! Másodszor, végül is nem érdekel, hogy néztél ki. Ez a te napod, a te esküvőd, és én mindig szeretni foglak!” – nyilatkozta Alonso Jonathan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek