Starity

Eva Longoria rúdtáncolni tanul

2011. július 28. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Longoria rúdtáncolni fog a Született feleségek című filmsorozat legújabb évadjában. A népszerű színésznő már meg is kezdte az edzéseket Los Angeles egyik neves edzőtermében, az S-Factorban.

hirdetés
Eva Longoria rúdtáncolni tanul

A Született feleségek készítői folyamatosan bebizonyítják, hogy a sorozatot nem csak a női nézők számára készítették, ugyanis sok férfi is rajongójává vált a szériának – ez valószínűleg annak is köszönhető többek között, hogy a főszereplő hölgyeket sokszor látni lengébb öltözékben. Legújabb fogásuk pedig, hogy az Eva Longoria által alakított Gabrielle Solís rúdtáncot fog lejteni a produkció nyolcadik évadjának egyik epizódjában.

A gyönyörű színésznő meg is kezdte a gyakorlást a Los Angelesben található S-Factor edzőteremben. Eva számára egyébként nem ismeretlen a rúdtánc, hisz korábban Carmen Electra is küldött neki egy rudat.

„Valentin-napra kaptam tőle, és elkezdtem vele edzeni, de óriásit estem. Nem igazán voltam jó benne” – árulta el a Született feleségek főszereplőnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek