Starity

Justin Bieber betört egy esküvőre

2011. július 28. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az esküvőre hívatlanul érkező vendégeket általában azonnal eltávolítják a helyszínről – kivéve, ha valaki olyan híres sztár, mint Justin Bieber vagy Selena Gomez!

hirdetés
Justin Bieber betört egy esküvőre

Justin Bieber és Selena Gomez Malibuban töltötték a hétvégéjüket, és amikor egyik este sétálgattak, meghallották az énekes első slágerét, a 2009-ben megjelent One Less Lonely Girlt. A tinisztárok úgy gondolták, jó lenne meglepni a zenehallgatókat, ezért lelkesen berontottak a helyre, ahonnan a dal jött – ott pedig nem másnak, mint egy esküvői partinak lehettek szemtanúi!

„Betörtünk! Meghallottuk, hogy parti van, ezért idejöttünk. Na, bulizzunk!” – kiáltotta a tömegnek Justin.

Rob és Jeanine McCoolt, illetve a vendégeket váratlanul érte a dolog, de igazából senki sem bánta.

„Nagyon meglepődtünk! Nem hiszem, hogy bárki is várta, hogy celebek jönnek el az esküvőnkre” – mesélte a Good Morning America című műsorban a feleség, majd a férje folytatta: „Én meg pont a tortát töröltem le az arcomról, aztán megláttam Justin Biebert – annyira szürreális volt.”

Természetesen Bieber és a barátnője nem maradhatott túl sokáig, de arra volt idejük, hogy fotókhoz pózoljanak a feleséggel, a férjjel, és néhány vendéggel. Justin később a Twitteren is visszaemlékezett: „Esküvői betörők voltunk múlt éjjel! Hahaha. Nagyon vicces volt, őrület!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek