Starity

Pattinson: „Kínos volt az esküvői jelenet”

2011. július 31. 14:02   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight legújabb részében Edward és Bella oltár elé állnak. A karaktereket alakító színészek az életben is egy párt képeznek, de Robert Pattinson, úgy látszik, még nem áll készen a házasságra.

hirdetés
Pattinson: „Kínos volt az esküvői jelenet”

Habár Robert Pattinson fülig beleesett filmbeli partnerébe, Kristen Stewartba, és a filmvásznon oltár elé is vezeti, most úgy tűnik, hogy az életben még nem áll készen a házasságra.

A színészek elmondása szerint a Twilight Saga legújabb részében, a Breaking Dawnban alakított esküvő nagyon érzelmes volt. De úgy látszik, hogy ezzel nem mindenki ért teljesen egyet. Az Edward Cullent alakító Robert Pattinson szerint ez a jelenet inkább furcsa és kínos volt, mint megható.

„Furcsa helyzet volt, semmit nem kellett csinálnom, csak várni és nézni, ahogy Bella végigsétál a padsorok között” – nyilatkozta a 25 éves Pattinson a The Hot Hitsnek a Comic-Conon. – Kristennek olyan sok mindent kellett csinálnia, nekem meg az volt az egyetlen feladatom, hogy álljak ott, mint egy szobor. Elég kínos volt.”

A Breaking Dawn első része szeptember 18-án kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek