Starity

Vilmos herceg karaokézott egy esküvőn

2011. augusztus 01. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolta volna, hogy Vilmos herceg nagy rajongója a karaokénak? Az idősebbik Windsor fiú dalra fakadt Zara Phillips esküvőjén.

hirdetés
Vilmos herceg karaokézott egy esküvőn

Hétvégén újabb királyi esküvőt tartottak. Szombaton Erzsébet királynő legidősebb unokája, Zara Phillips mondta ki a boldogító igent, ahol mindenki a meghívottak között volt, aki egy kicsit is számít. A menyegző utáni fogadáson a fiatalok elengedték magukat, amely a karaokegépnek is köszönhető volt.

Egy névtelen forrás nyilatkozott a Us Weeklynek: „A vacsora után mindenki nagyon jól érezte magát. Hogy mennyire? A táncot a karaoke követte. Zara volt az első, akihez később Mike is csatlakozott. ABBA-t énekeltek, mindenki táncolt és ujjongott.”

A privát összejövetelen Katalin hercegnő és Vilmos herceg is jelen volt, akik szemmel láthatólag jól érezték magukat, olyannyira, hogy Vilmos is beállt karaokézni, méghozzá Bon Jovi Livin' on a Prayer dalát választotta.

„Katalin lent maradt a színpad előtt, de tapsolt és éljenzett, amíg a férje énekelt. Nagyszerű volt” – állítja a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek