Starity

Maite Perroni Európában fog turnézni

2011. augusztus 02. 20:08   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni már járt Európában három évvel ezelőtt az RBD-vel, most azonban szólóban csillogtathatja meg tudását. A szép mexikói színésznő őszre tervezi a turnét.

hirdetés
Maite Perroni Európában fog turnézni

Maite Perroni legutóbb William Levy oldalán szerepelt a Triunfo del amor című telenovellában, és nemrég azt nyilatkozta, pihenni szeretne. Azonban a megérdemelt kikapcsolódás után Maite ősszel ismét visszatér a színpadra énekelni. A cél pedig nem más, mint Európa meghódítása!

Maite utoljára három éve járt Európában az RBD-vel, ahol többek között érintették Spanyolországot, Romániát, Lengyelországot és Szerbiát is. Az együttes azonban 2009-ben feloszlott, és Maite egyedül ment Brazíliába turnéra – amelynek nagy sikere volt, hiszen teltházas arénák várták mindenhol az énekesnőt.

Most azonban Maite készen áll egy új lépésre karrierjében. Idén ősszel a Lite Box turné keretein belül látogat el Európába. Hogy Magyarországon fellép-e, nem lehet tudni; a helyszínekről a Facebookon lehet szavazni. A jegyek értékesítésére augusztus második felében kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek