Starity

Kiss Ramóna és Senna együtt?

2011. augusztus 02. 20:08   |   Szerző: rózsaszínvattacukor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt Zsófija egy elegáns szórakozóhelyen múlatta az időt, méghozzá az F–1-es pilóták társaságában.

hirdetés
Kiss Ramóna és Senna együtt?

Kiss Ramóna igencsak jól mulatott a Symbolban, az egyik budapesti szórakozóhelyen, hiszen a Forma–1-es pilóták társaságában lehetett. A színésznő igen közel került Bruno Sennához, Ayrton Senna unokaöccséhez. Információk szerint a csinos színésző egy tapodtat sem mozdult a versenyző mellől, és egész este a sarkában járt.

„Jó hangulatú VIP-bulit csaptak a Forma–1-es csapatok alkalmazottai a Symbolban, amelyhez a sok ingyenalkohol is jelentősen hozzájárult. Jól el voltak szeparálva, több biztonsági őr figyelt arra, hogy idegen még véletlenül se zavarja meg a Magyar Nagydíj utáni jól megérdemelt lazítást” – mesélte K. János a Blikknek, aki szerint Ramóna csak később csatlakozott a társasághoz.

A két szerelmes együtt nevetgélt és beszélgetett. Senna szinte folyamatosan a lány derekát fogta, és volt, amikor Ramóna hajtotta a fejét a tesztpilóta vállára. A csinos hölgyet látszólag az sem igazán zavarta, hogy körülötte a vakuk elég gyorsan villogtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek