Starity

Néhány sztár, akiknél a család az első

2011. augusztus 05. 01:01   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhányan elfogultak a sztárokkal szemben, azonban itt egy rövid lista, melyben a család kerül előtérbe, valamint az, hogy ők is csak emberek.

hirdetés
Néhány sztár, akiknél a család az első

Rengeteg hírességnek van testvére, s olykor megesik, hogy nem csak egy. A sztárok készek a nyilvánosságnak is megmutatni, mennyire fontos az életükben a család is. Íme néhány nagyobb név, és családjákuk egy része!

Blake és Eric Lively: A Pletykafészek Serenája nagyon közel áll sorozatbeli testvéréhez, Erichez. Ez a való életben sincs másképp. Blake Lively ugyanolyan szoros kapcsolatot ápol a vér szerinti bátyjával, Erickel, aki szintén színészként dolgozik. A legtöbb időt New Yorkban töltik, ahol közösen járják az utcákat. Bár a fiú már 30 éves, rengeteg közös van a két fiatalban.

Kim és Rob Kardashian: Azt mondják, Kim a legdögösebb Kardashian a családban, de talán meg kell említeni még egy embert: a lány öccse, a 24 éves Rob, mióta lezajlott a show, felcseperedett. A két testvér rengeteg időt tölt együtt, és bár nagyon összetartó a család, Rob és Kim valamivel szorosabb köteléket ápolnak egymással.

Vilmos és Harry herceg: A két herceg remek formában van, ám azt hozzá kell tenni, hogy már egyikük sem partiképes. Nemrég történt meg a nagy esemény, Vilmos feleségül vette Kate Middletont, valamint Harry is talált magának társat, akivel komolyabbak a szándékai. Ám ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szimpatikusak a testvérek. Rengeteg időt töltenek jótékonykodással, s bár nagyon elfoglaltak, mindig figyeltek egymásra, jó testvérek módjára.

Miley és Trace Cyrus: Miley és Trace talán a legkülönbözőbbnek számító testvérpár a felsoroltak között. A fiú nemrég kezdett szólókarrierbe, miután feloszlott a népszerű banda, a Metro Station, melyben Trace gitározott és olykor vokálozott. A két fiatalnak rengeteg közös hobbija van, többek között az is, hogy tetkókkal aggassa tele testét. Ám Trace nem hagyja, hogy a punkkülső bárkit is megtévesszen – nagyon gondoskodó bátynak számít, aki próbálja megóvni az ő kis húgát, Miley-t. Kiállt érte a múltban is, amikor botrányokba keveredett, s bár nincs sok szabad idejük, próbálnak minél több időt együtt tölteni és duetteket gyártani.

Taylor és Austin Swift: Taylor nagyon közel áll a családjához, főleg testvéréhez, a 19 éves Austinhoz. A 2009-es countryzenei díjátadón is együtt vettek részt, ahol Austin azzal viccelődött, hogy a testvére milyen jól néz ki. A lány remek embernek tartja az öccsét, hiszen a nehéz időkben is tud hozzá fordulni és tanácsokat kérni.

Willow és Jaden Smith: Willow és Jaden nagyon ösztönösen törekednek arra, hogy szép karriert építsenek fel, követve apjukat, Will Smith színészt, és anyjukat, Jada Pinkett Smith színész-énekesnőt. Bár Willow és Jaden még újoncnak számítanak, már ők is szorgalmazni kezdték pályafutásuk útját. Willow már elkészítette a második videoklipjét, és Jaden is magáénak tudhat egy duettet Justin Bieberrel, valamint színészként sem számít utolsónak.

Liam és Chris Hemsworth: Az ausztrál testvérpár, Chris és Liam rettentően hasonlítanak egymásra, mindketten színészkednek: ott van például Liam Utolsó dal című legutóbbi filmje, vagy Chris Thorja. A két srác nagyon sármos, ám míg Liam már harmadszorra jött össze Miley Cyrusszal, addig Chris házas ember.

Lauren és Brandon Conrad: Brandon még csak kilenc éves volt, amikor Lauren elkezdett szerepelni a nagy sikerű Laguna Beach című sorozatban. Azóta LC már bevezette öccsét is a sztáréletbe, s bár Brandon nem szeretne semmilyen Hollywooddal kapcsolatos dologban részt venni, mindig is támogatta nővérét, és büszke rá, hogy ennyi mindent elért az életben.

Zac és Dylan Efron: A Charlie St. Cloud című filmben Zac különleges kapcsolatot ápol öccsével, ami az életben is igaz a fiúra. Zac és a tesvére, a 19 éves Dylan a tengerpart és a futball szerelmesei. Imádnak szörfözni és kedvenc csapatuknak szurkolni egy-egy mérkőzés közben. A testvérpárt rengeteget látni közösen szórakozni.

Nick, Kevin, és Joe Jonas: A három testvér kapcsolata a legklasszikusabb, ami talán soha nem megy ki a divatból. Legyen szó Joe-ról, Nickről vagy Kevinről, kétségtelenül mindhárman tehetségesek! S bár mostanában nem hallani a közösen alapított zenekarukról, a Jonas Brothersről, mégis keményen dolgoznak a szólókarrierjük felépítésén. Joe-nak nemrég jelent meg videoklipje, a See No More, Nick éppen a Broadway egyik darabjában vállalt szerepet, s Kevin is buzgón próbálja beindítani a karrierjét, szólóban.

Leighton és Lex Meester: Talán a Pletykafészek Blairjének a sorozatban nem a család a legfontosabb, a valós életben viszont ez teljesen másképp van. A gyönyörű színésznő, Leighton rengeteget gondoskodik a súlyos beteg kisöccséről, Lexről, annak ellenére, hogy mostanság heves pereskedésbe fogott a saját édesanyjával. Bár sokszor érezte úgy a lány, hogy nem bírja az egyre sokasodó forgatásokat, a testvére miatt erősnek kell lennie, és nem szabad feladnia, amit elkezdett.

Természetesen lehetetlen lenne minden híres testvérpárt felsorolni, mindenesetre a legtöbb sztár életében – mint minden emberében – az egyik legfontosabb dolog a család.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek